Jouw coach 2017-12-10T14:09:28+00:00

Jouw coach

Tijdens de coaching sessies sta jij centraal, daarom is het belangrijk dat jij een coach vindt die bij je past.

In het kort even wie ik ben: Ik ben Miranda de Groot, 41 jaar en woon in Assen samen met mijn partner en dochter van 7 jaar.

Stress is ook in mijn leven altijd een rode draad geweest, daar is ook mijn interesse in dit vakgebied ontstaan. Net als jij zijn er verschillende momenten in mijn leven geweest waar het niet lekker liep en ik veel stress heb ervaren. Toch ben ik altijd op zoek gegaan naar methodes en tools om de stress de baas te kunnen. Dit is een proces van jaren en er zijn echt nog wel momenten dat ook ik het even niet meer weet. Maar door weer terug te grijpen naar datgene wat ik in de loop der jaren heb geleerd en me eigen heb gemaakt, weet ik toch altijd weer in de juiste flow terug te komen. Ik zie het als een groeiproces waar ik steeds weer wat meer te weten kom over mezelf en dat voelt voor mij als een cadeau.

Die kennis wil ik graag met je delen, jou helpen om eigen tools te ontwikkelen die ervoor gaan zorgen dat je jouw eigen stress beter de baas kunt. Die kracht zit al in je, het moet er alleen even uitkomen. Daar ga ik je bij helpen, samen gaan we dit mooie proces aan. Dit zal niet altijd leuk en makkelijk zijn, maar ik garandeer je dat je er uiteindelijk veel beter uit zult komen.

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen, workshops en opleidingen gevolgd. En ook nu volg ik een jaar lang een persoonlijk ontwikkeltraject. Dat doe ik omdat ik het belangrijk vind om mezelf te blijven ontwikkelen en om steeds meer tools toe te voegen aan mijn werkwijze.

Mijn intuïtie vertelt mij hele waardevolle dingen die ik je zeker zal meegeven tijdens onze coachingsgesprekken, en ik vind het prettig om tijdens het gesprek inzichten mee te geven aan de cliënt. Ik ben vooral een hele praktische coach en mijn kracht ligt bij jou het overzicht te bieden van hetgeen er nu bij je speelt. Ik ben pas tevreden als jij geïnspireerd naar huis bent gegaan.
Daarnaast ben ik vooral ook no nonsense; ik ga er vanuit dat je bij mij komt omdat je iets wilt veranderen in je leven en niet om te horen hoe moeilijk het allemaal is.

Ik wil dat je na onze sessies weer verder kunt en gaat nadenken over hoe je de dingen anders kunt aanpakken in je leven zodat je weer fijn in je vel zit. Je zult dus vast wel eens op wat weerstand gaan stuiten, maar we gaan samen het proces aan en je mag van mij verwachten dat ik je bij elke stap ondersteun. Mijn werkwijze is respectvol, no nonsense en to the point. Actie in plaats van reactie.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact