Burn-out 2017-11-27T12:35:54+00:00

Burn-out

Voel je je de laatste tijd meer als normaal vermoeid, kun je je slecht concentreren en ben je emotioneel?
Dit zou kunnen duiden op overspannenheid of wellicht een burn-out. Het verschil zit erin dat bij overspannenheid je het gevoel hebt dat je nog wel verder kunt en bij een burn-out helemaal opgebrand bent. Je kunt letterlijk niet meer verder.

Veel mensen hebben te kampen met een burn-out of hikken er tegenaan.
Kijk eens in de burn-out top 50 hoeveel klachten je dagelijks herkent.
Wanneer je last hebt van veel klachten is het belangrijk om actie te ondernemen. Je lichaam heeft het nodig om weer te herstellen en nieuwe energie op te doen.

Energique heeft speciaal voor mensen die te maken hebben met een burn-out een uniek programma gemaakt. Aan de hand van dit programma leer ik je je energieniveau weer aan te vullen en gaan we samen kijken hoe het zover heeft kunnen komen. Welke grenzen ben je te lang over heen gegaan en welke signalen van je lichaam heb je genegeerd? Als laatste leer ik je tools die ervoor gaan zorgen dat jij voortaan beter weet om te gaan met de stress in je leven en hoe je ervoor kunt zorgen dat je niet weer terugvalt.

Dit programma is zowel individueel als via je werkgever af te nemen. Ga eens met je werkgever in gesprek en kijk of hij in je wil investeren om ervoor te zorgen dat jouw ziekteproces versnelt wordt en jij er beter uit zult komen.

Ik wil nu starten

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact

Burn out Top 50

In deze top 50 kun je zien wat de signalen kunnen zijn van een burn out.
Let wel, het is niet gezegd dat je een burn out hebt, hierover moet uitsluitsel worden gegeven d.m.v. een gericht persoonlijk onderzoek.
Vanaf 9 signalen of meer is het wel nodig om al actie te ondernemen.