Coaching 2017-11-27T12:17:44+00:00

Coaching aanbod

Bij Energique coaching zijn verschillende vormen van coaching af te nemen.

E-coaching

E-coaching is een methodiek voor online coaching, coaching via internet. In plaats van gesprekken in een praktijkruimte communiceren we via email. Dit is een comfortabele, laagdrempelige manier van contact waarbij je je in alle rust kunt concentreren op datgene wat aandacht nodig heeft.

Of het nu gaat om stress, spanningen of relatieproblemen – om keuzes op het gebied van werk of andere belangrijke zaken in het leven – e-coaching is de methodiek om snel tot helderheid en inzicht te komen.

Hoe werkt dat?

Gedurende een week ben je geconcentreerd bezig met wat jou het meeste bezighoudt en waar je problemen ervaart. Elke dag hebben we gedurende een bepaalde tijd contact en beantwoord je verschillende vragen en oefen je met verschillende opdrachten. Dit gebeurt in overleg en wanneer het jou het beste past. Alles verloopt via email dus je hoeft nergens naartoe en niet tegenover iemand te zitten. Ook de klik die je normaal gesproken moet hebben is hierbij niet van belang. Doordat jij je afzondert en in je eigen omgeving je aandacht richt op je probleem kom je snel tot mooie inzichten.

Nu beginnen

Heb je het gevoel dat je het allemaal niet meer aankunt, dat je even vastzit en niet meer weet hoe verder, of wil je gewoon eens alles op een rijtje zetten en uitzoeken wat anders moet in je leven? Begin dan meteen met een mailtje en we kijken hoe je snel aan de slag kunt.

1 op 1 coaching

Bij 1 op 1 coaching zullen we elkaar daadwerkelijk zien. De gesprekken vinden plaats bij jouw thuis of bij mijn coachingpraktijk aan de Planetenlaan 1 te Assen.

Wandelcoaching

Ben jij iemand die veel in het hoofd zit, veel piekert en het gevoel heeft dat er niks meer bij kan? Dan is wandelcoaching misschien iets voor jou. Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Doordat er iemand naast je loopt in plaats van tegenover je zit voel je je vaak meer ontspannen, stiltes voelen niet vervelend. Lopen zet je in beweging, fysiek en mentaal. In de natuur zijn geeft je weer een ander perspectief op het probleem. Daarnaast geeft wandelen veel rust in het hoofd waardoor er weer ruimte ontstaat.

Ik loop graag met je mee en begeleid je op je weg.

Ik wil nu starten

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact